jueves, 9 de junio de 2011

Recetas Aceite de Oliva VE - Cocido Madrileño



Składniki:
500 gr. ciecierzyca
1 / 2 kapusty
1 / 2 kg. marchewkami
6 średnich ziemniaków
1 / 2 kg. Shin
1 / 4 kurczaka
2 szpiku kościv
1 chorizo
1 kiełbaska
1 szynką serrano końcówki
150 gr. marmurkowe boczkiem
2 garście makaronu bardzo dobrze
sól


 
Moment obrotowy w piłkę:
150 gr. okruchy chleba z poprzedniego dnia
2 jajka
50 gr. boczek
1 ząbek czosnku
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
oliwa z oliwek


Umieść ciecierzycy do zanurzenia dzień wcześniej w ciepłej wodzie z dodatkiem łyżki soli i odrobinę sody oczyszczonej.W garnku z zimną wodą, włóż mięso, kości, związany nie opuszczają szpik, boczek, szynka, kurczak z odrobiną soli. Doprowadzić do ciepła, a kiedy zacznie się gotować, dodać dobrze i odtłuszczone ziarna dobrze osuszone i gotowane gorąco, więc nie zagotuje (należy umieścić je w specjalnej sieci, które mogą być rozpowszechniane). Kiedy wrzenia, zmniejszyć ogień do gotowania powoli.Gulasz należy gotować około 3 i pół godziny, dotknięcie sporadycznie. Na godzinę przed końcem gotowania, dodać marchew, połowę wzdłużnie i 1 / 2 godziny po ziemniaki obrane i umyte.kapusta Chop, przemywa i gotowane oddzielnie, około 35 minut. W czasie odbywania, smażyć, jeśli chcesz, na patelni z kilku ząbków czosnku wcześniej rumiane.Kiełbasa można było gotować z kapustą i zapobiega tym samym zarówno zapasów ropy naftowej.Kiełbasy gotowane są tylko w małym rondelku, lub jeśli wolisz, pokroić w plasterki i podsmażyć.Po zakończeniu gotowania gulaszu, bulion oddzielona jest niezbędne do zupy, zostawiając trochę w garnku tak, aby mięso nie jest cool lub suche. Jeśli chcesz uzyskać więcej zupy, można wyciągnąć bulionu w połowie gotowania i dodać gorącej wody.Do zupy, doprowadzić do wrzenia przez 15 minut z makaronem, mamy zarezerwowane bulionu na zupę i podawać osobno w wazę.W misce umieścić mięso na kawałki kurczaka, chorizo, kaszanka, szynka, boczek i szpiku.W innym pan postawić ciecierzycy, warzyw i ziemniaków.Aby piłkę, umieścić w misce bułkę tartą, jajka, bekon i dwa posiekany czosnek, pietruszka i dwie lub trzy łyżki bulionu. Dobrze wymieszać i uformować wielką krokietem, przepuszcza się przez mąki i smażyć. Po złoto został wrzucony do gulaszu 1 / 2 godziny. Pozycja jest serwowane w plasterkach tacy mięsa.Podawać z sosem pomidorowym.

No hay comentarios:

Publicar un comentario