lunes, 13 de junio de 2011
Recetas Aceite de Oliva VE - Paella del Chef José Andrés
Składniki:
500g ryżu
250g żabnica
250g krewetek
Mejilln 250g
250g kalmarów
1 pomidor
4 maja aspekty szafran
2 ząbki czosnku
Oliwa z oliwek
Sal
Przygotowanie
To trwa pan w ogień z oliwą z oliwek i częstotliwości w ząbek czosnku l.
Kiedy zaczyna się kolor, dodaje pokrojone w kostkę żabnica, krewetki, małże, kalmary i czyste i pokroić na paski. Sauté wszystkie pomidorów oraz rzeźba i zaczyna się brązowe, dodaje bulion, szafran zgnieciony z czosnkiem i ryżem.
Doświadczeni, gotowane przez 15 do 20 minut i odstawić na chwilę.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario